Голямото шоу с Говорещият с кучета – Cesar Millan в София наближава и вашите любимци също могат да участват. Стига да се регистрирате и спазите изискванията на платформата.

Ако искате кучето Ви да се качи на сцената на 23 март 2017 г. в зала Арена Армеец и да участва в шоуто на Cesar Millan,  организирано от Loud Concerts, трябва да го регистрирате в специално създадения сайт или чрез страницата на Loud Concerts.

В селекцията могат да се включат само притежателите на билет за представлението на “Говорещият с кучета” следващата пролет. Формата в сайта, която трябва да бъде попълнена, съдържа информация за домашният любимец и проблемите му, данни за стопаните, както и баркод на закупеният билет.

Корифеят в комуникацията с кучета сам ще направи финалния подбор на български кучета за шоуто си в София. Той ще демонстрира с тях на живо уникални техники за преодоляване на проблемите и създаването на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.

Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна – магазините Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цените на билетите започват от 59 лева и зависят от местоположението в залата. Премиум местата са почти изчерпани, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Cesar Millan трябва да побързат да си осигурят билети за датата му у нас.

Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу “Говорещият с кучета”, Cesar е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си в България той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта между кучето и неговият стопанин.

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец е с начало 20:00 часа.

Подробности за шоуто:

Cesar Millan – 23 март 2017 – Арена Армеец