Две от младите български банди – Grimaze и Citizen Erased – тръгват на европейско турне. Сред градовете, които ще обгърнат с музиката си са Мюнхен, Виена, Будапеща, Букурещ, Сараево, Ниш, Скопие и други.

Grimaze и Citizen Erased са приятели и тръгват на това пътуване с идеята да си помагат едни на други и да споделят опита си с всички останали музиканти от българската сцена.
Организирали са датите от тура си сами като на повечето места ще свирят с местни групи.
Grimaze & Citizen Erased EU Tour all dates fb fin
Това са всички събития от тур-а:

Grimaze е метъл банда от София. В творчеството на Grimaze могат да се чуят groove, progressive и death елементи. От момента на създаването си групата има активна дейност с над 50 концерта, няколко сингъла и EP зад гърба си. Първият студиен албум на бандата се очаква в края на 2016.

Citizen Erased е пост-хардкор/емокор от София, България. 4 млади момчета влюбени в музиката и готови на всичко за да я споделят с други хора. Зад гърба си имат EP носещо името “Un Sentiment Eternel” и над 60 концерта в страната си + гигове в Македония, Сърбия и Румъния. В момента “гражданите” са готови с първия си дългосвирещ албум “No Golden Begs” и нямат търпение да го промотират на предстоящото турне.