Специален гост на събитието е Killa P

Отбелязваме една година от създаването на GrimeBG с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 16 Февруари.Феновете на грайм музиката у нас ще имат възможността да видят на живо легендата KILLA P. Вратите на клуба отварят в 22:00 ч.

Killa P (Патрик Найт) е MC от южен Лондон. Започва да се занимава с музика през 2002 година. В началото на своята кариера е едно от обещаващите MC-та на Roll Deep, крюто създадено от кръстника на грайм музиката Willey. Killa P участва в ранната дискография на Roll Deep. По-късно издава своите солови албуми “Credit Crunch”, “Killa Instincts” vol. 1, 2 и 3. След соловите албуми Killa P се игражда като име на сцената и вече става разпознаваем в средите на грайм музиката. 

След издаване на тези албуми, Killa P се занимава с продуциране в домашното си студио, като записва изпълнители като “Section Boyz”. Killa P има собствено крю “Killa’s Army”, в което участват изпълнители от ямайски стил, които редят своите рими на “patwa”. През 2017 година участва на 10 годишнината на “Outlook Orchestra at The Royal Festival” заедно с Flowdan.
Killa P става международно известен със своята песен “The Bug – Skeng” (2007), добре позната и на българските фенове.

Локалният съпорт на събитието е поверен на ядрото от изпълнители на GrimeBG – Chibоок, Jahmmi Youth, Bashment, Fnkz.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на bilet.bg на цени от 20 / 25 и 30 лв. Събитие: https://www.facebook.com/events/2215466192046850/