Ексцентичната хорър банда HO99O9 вече е в София! Страховитото им шоу е тази вечер в “Терминал 1”

Американската ексцентрична хип-хоп, хардкор, пънк и хорър банда Ho99o9 вече кацна у нас за първият си много специален, страховит и забавен концерт – тази вечер (27 юни) в клуб “Терминал 1”. Входът на клуба ще бъде отворен за фенове в 21.00 ч. В 22.00 ч. на сцената ще стъпи родната скейт, пънк, рок банда PIRANHA, а в 23.00 ч. тя ще отспъпи мястото на провокативните и не виждани до сега у нас шеметни американци от HO99O9.

Билети за събитието се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg. Билети ще има и на място на входа на “Терминал 1” с цена 30 лв.

Бандата HO99O9 е основана от чернокожите TheOGM и Eaddy в Ню Джърси, САЩ през 2012 г. Двамата са силно повлияни и вдъхновени от хип-хоп културата и гангстер рапърите като DMX, Bone Thugs-n-Harmony и Nas. “Ние сме афроамерикански деца отраснали в общност, заразенa с оръжия, наркотици и улични банди в Нюарк” – разказват двамата за себе си. През 2014 г.бандата попада в престижната класацията на списание Rolling Stones – “10 нови артисти, за които трябва да научите”. С първият си албум United States of Horror от 2017 г. те искат да изкрещят, че “младите хора са в опасност – от политиката, технологиите и дори религията”.

На сцената и в клиповете си HO99O9 залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често повлияни от horror филмите (на които са фенове). С провокативно поведение и необичайни сценични решения – концертите на групата са пълни с рокенрол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за публиката.

Най-смелите и любопитни фенове ще имат уникалната възможност да ги видят и чуят на живо в София тази вечер в клуб “Терминал 1”. Организатор е “Строежа”.

Българската група PIRANHA е съзададена през 2011 г. от група приятели – фенове на екстремните спортове. В края на 2012 г. записват първият си албум – “SKATE след смъртта”, който е класически пънк рок албум. Предпочитани са и не веднъж са подгрявали концертите на чужди банду у нас, но не крият вълнението си от срещата им с HO99O9 тази вечер в “Терминал 1”.

Билети има ТУК. Facebook събитието е ТУК.