Британските хеви метъл легенди Judas Priest бяха обявени за заместници на Ozzy Osbourne на тазгодишния първи по рода си фестивал Power Trip.

Въпреки че Osbourne се надяваше да направи голямото си завръщане на сцената с пълен сет на фестивала тази есен, той разкри вчера, че в момента все още физически не е в състояние да издържи на изискванията на продължително изпълнение на живо.

Колкото и болезнено да е това, трябваше да взема решение да се откажа от участие в Power Trip през октомври.
Първоначалният ми план беше да се върна на сцената през лятото на 2024 г. и когато дойде предложението да направя това шоу, оптимистично продължих напред.
За съжаление, тялото ми ми казва, че просто все още не съм готов и съм твърде горд, че първото шоу, което правя от почти пет години, ще бъде недовършено.
Групата, която ще ме замести в Power Trip, ще бъде обявена скоро. Те са мои лични приятели и мога да обещая, че няма да останете разочаровани.
Преди всичко искам да благодаря на моите фенове, групата ми и екипа ми за тяхната безусловна лоялност и постоянна подкрепа.
Обичам ви всички и ще се видим скоро.
Бог да благослови,
Ози

Judas Priest ще се присъединят в събота, 7 октомври, като ще свирят преди хедлайнерите AC/DC. Judas Priest колективно коментираха тяхното добавяне:

Power Trippers готови ли сте за хеви метъл в стил Judas Priest! Ние сме развълнувани и готови да вдигнем рога на заедно. Запазете метъл вярата в това единствено по рода си световно събитие Power Trip!

Power Trip ще се проведе в Empire Polo Club в Indio, CA през октомври и включва следните участници:

Петък, 6 октомври:
Guns N’ Roses
Iron Maiden

Събота, 7 октомври:
AC/DC
Judas Priest

Неделя, 8З октомври:
Metallica
Tool