На 30 март 2017 г. ни очаква незабравима вечер с очарователната Ive Mendes и автентичното бразилско звучене от Копакабана. Нейният глас се плъзга като кадифе нежно и без усилия на фона на опияняващите бразилски ритми. Магнетичната Ive Mendes пристига в София на 30 март със своя неповторим стил с привкус на свежа кайпириня, за да изнесе зашеметяващ концерт в Зала 1 на НДК и да ни пренесе с гласа и музиката си на бленуваната Копакабана. Екзотичната съблазнителка от плажовете на Бразилия е истински рай за сетивата с изпълненията си на живо.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през Февруари са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Ive Mendes е родена в семейство с испанско, френско, португалско и бразилско наследство и носи космополитен тембър, който безпогрешно измерва бразилските влияния.

Още с издаването на първия си албум британското списание OK Magazine публикува: “Тази величествена бразилска дива вече е огромна новина в повечето части на света. Дебютният ѝ албум, продуциран от Robin Millar – човекът зад Sade, е нейният опит да превземе Великобритания и със сигурност ще успее. Албумът на Ive Mendes e летен, страстен и толкова чувствен. Дори перфектен, смеем да кажем“.

Азиатското издание MMTA определя Ive Mendes като „Чувствена поп джаз дива”, а музикалното списание Top Musica Magazine в Испания пише: „Ive Mendes, придружена от нежни бразилски ритми, е една възхитителна певица, която можем да поставим между изпълнители като Sade, Norah Jones и Bebel Gilberto. Тя интерпретира свои композиции, които формират порой от усещания, стоящи сякаш на пътя между бразилските ритми и най-добрите адаптации на новата соул музика“.

Aко харесвате красива музика, ако искате да бъдете очаровани и съблазнени от романтично звучене, Ive Mendes и нейният бенд гарантирано ще осигурят всичко това, за да се докоснете до магията на въздействащото шоу на живо на „Бразилската Sade“ и Копакабана.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през ФЕВРУАРИ са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.