Metallica вадят нов албум на 18 ноември! Казва се “Hardwired…To Self-Destruct” и е очакваната новина за всички фенове след дългите години очакване след “Death magnetic”. За радост дискът е двоен (троен за делукс изданието) и включва 80 минути музика!

img_5706Disc One

01. Hardwired

02. Atlas, Rise!

03. Now That We’re Dead

04. Moth Into Flame

05. Am I Savage?

06. Halo On Fire
Disc Two

01. Confusion

02. Dream No More

03. ManUNkind

04. Here Comes Revenge

05. Murder One

06. Spit Out The Bone
Disc Three (Deluxe Edition Only)

01. Lords Of Summer

02. Riff Charge (Riff Origins)

03. N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins)

04. Tin Shot (Riff Origins)

05. Plow (Riff Origins)

06. Sawblade (Riff Origins)

07. RIP (Riff Origins)

08. Lima (Riff Origins)

09. 91 (Riff Origins)

10. MTO (Riff Origins)

11. RL72 (Riff Origins)

12. Frankenstein (Riff Origins)

13. CHI (Riff Origins)

14. X Dust (Riff Origins)