Neil Young и Crazy Horse завършиха новия си студиен албум “Colorado”, чиято премиера е предвидена за 25 октомври през Reprise Records. Той е първият след широко одобрения през 2012 г. Psychedelic Pill.

Слушайте първия сингъл “Milky Way” тук:

“Colorado” е записан основно на живо в студио в местността Rocky Mountains, Colorado и продуциран от Young и John Hanlon. Миксингът е правен в Shangri-La Studios в Malibu. Мастерингът е от Chris Bellman в Bernie Grundman Mastering, Hollywood. Както при всяко издание на Young, полученият резултат е удивителен и звучи сякаш някой пее в студиото с група по време на записа.
Аудиото на “Colorado” ще бъде налично с високо качество чрез NYA и на тристранна двойна плоча в комплект със 7 инчов бонус сингъл, както и CD и налично за слушане във всички дигитални и стрийминг платформи.

7-инчовият бонус сингъл ще съдържа 2 трака, които не присъстват в албума, “Rainbow Of Colors” , (live), записан на живо от Neil Young, който е първото публично изпълнение на любимеца на феновете , и парчето “Truth Kills”, студиен запис от Young и Crazy Horse.

Поръчайте предварително “Colorado” сега и изтеглете трака “Milky Way”.

Colorado Track listing:

Side 1
Think Of Me
She Showed Me Love

Side 2
Olden Days
Help Me Lose My Mind
Green Is Blue
Shut It Down

Side 3
Milky Way
Eternity
Rainbow Of Colors (studio version)
I Do

Side 4
Etched artwork

CD версия:

01 Think of Me
02 She Showed Me Love
03 Olden Days
04 Help Me Lose My Mind
05 Green Is Blue
06 Shut It Down
07 Milky Way
08 Eternity
09 Rainbow of Colors
10 I Do

Bonus 7” Single:

A-Side:
Rainbow Of Colors (solo, live in Portland, OR May 17, 2019)

B-Side:
Truth Kills (Neil Young with Crazy Horse – studio)

Другата новина за Neil Young – книгата, писана от Young в съавторство с Phil Baker, “Тo Feel The Music: A Songwriters Mission To Save High Quality Audio”, ще бъде издадена от BenBella Books. Тя е мемоар за най- пламенния стремеж на Young: Доставяне на висококачествено аудио на любителите на музиката, които са принудени да се примирят с компресирани, цифрови файлове, като по този начин песните са лишени от тяхната първоначална топлина. Проверете тук за повече информация.

CRAZY HORSE:
Neil Young – guitars, vocals, piano, vibes, harmonica
Nils Lofgren, guitars, vocals, pump organ
Ralph Molina, drums, vocals
Billy Talbot – bass, vocals