Четвъртият сингъл от предстоящия албум на Odd Crew е вече онлайн. Това е песента „Wasted Days”, като чрез плеъра по-долу, можете да гледате и официалния видеоклип. 

Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от „DarkWhite Vision“, с когото бандата работи както по видеоклиповете към всички осем песни от новия албум „Dark Matters (Part I)“, така и по заснемането и режисирането на пълнометражния филм към албума, който ще бъде излъчен ексклузивно в киносалоните на Cinema City в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе на 29 април. 

Odd Crew вече разкриха, че албумите, озаглавени „Dark Matters“ ще бъдат четири, като първият ще бъде издаден на 27 май чрез немския лейбъл „Drakkar Entertainment“. Планира се песните от останалите три също да бъдат изцяло клипирани и издадени в следващите години.

Odd Crew “Dark Matters (Part 1)

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies


Турнето в подкрепа на “Dark Matters (Part I)” започва веднага след излизането на албума с два концерта в столичния клуб Терминал 1 (27 и 28 май), подробности тук: https://oddcrew.net/articles/dark-matters-part-i-album-promo-tour/