Цяло съзвездие от изпълнители ще се включи в разбиващия концерт на Ъпсурт на 13 май.

Освен соул дивата Белослава, заедно с момчетата от най-известната хип-хоп банда у нас на сцената на Арена Армеец ще излязат още три гост-звезди – Дичо, Лора Караджова и Goodslav. Всички ще заформят едно нечувано добро шоу, като „между бетон сред железа, ще рушат закони, правила…“

Дичо, Лора и Goodslav заедно с класиците на българския рап ще изпълнят едни от най-добрите култови съвместни парчета на групата, превърнали се в истински хитове: „Допинг тест“, „Мрън, мрън“, „Пунта“, „Не питай защо“, „50 лева разходи“ и други.

Рима след рима, с бенд на живо, най-успешното хип-хоп трио у нас в компанията на очарователните денс диви от балет „NOVA“ – всичко това със сигурност ще превърне концерта в най-сензационното рап събитие на годината. На 13 май момчетата от Ъпсурт отново ще докажат, че имат най-добрия саунд, а „истината винаги остава ъндърграунд“!

ВРЕМЕ Е ЗА ХИП-ХОП В ДЪБОВИ БЪЧВИ!

Концертът на Ъпсурт е на 13 май 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 15 до 45 лева.

Подробно за шоуто – в секция “Календар”:

ЪпсурТ – 13 май 2017 – Арена Армеец