Както знаете, фестивалът е отложен – ще се проведе на 16, 17 и 18 юли 2021. Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха участието си догодина

От утре всеки закупил билет за Midalidare Rock In The Wine Valley 2020 може да върне билета си и да получи сумата си в пълен размер. Връщането на билетите ще бъде възможно до 15-и юли 2020-а година. Фестивалът беше отложен, като новите дати са 16, 17 и 18 юли 2021-а година. До момента основните групи потвърдиха участието си догодина, очаква се в следващите месеци да бъдат обявени и още банди. „Още веднъж искаме да благодарим на всички закупили билети за фестивала, с което показаха доверието си в нас. Осъзнаваме, че ситуацията е трудна за всички, затова всеки ще може да избере дали да запази билета си или да го върне. Ще сме изключително благодарни на онези, които все пак решат да не връщат билетите си“, споделят от Мидалидаре.

Процедура по връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта: трябва да се изпратят до централния офис на Eventim на ул. “6-ти септември” 58, София и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път: феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. 

Билетите закупени за изданието през 2020 ще важат за 2021-а без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния line up.

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв

Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв

Тридневен билет за фестивала – 120.00 лв

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley https://midalidarerock.bg