Новият албум на групата ще бъде представен на 20.05, събота, в столичния клуб

Panican Whyasker ще свирят в клуб Терминал 1 на 20 май 2017, събота. Това е новата дата за концертната промоция на новия албум на групата Sick Colored Planet. Всички закупени билети за отмененото шоу на 22 април 2017 важат без презаверяване.
Билетите за новата дата вече са в системата на Еventim на цена от 10 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място.

Новият албум на Panican Whyasker Sick Colored Planet ще се продава ексклузивно в клуба. Песните от него ще бъдат основна част от концертния сет на групата.

Припомняме, че това е четвъртият и най-дългоочакван албум на Panican Whyasker, съдържащ осем нови песни. Продуктът е продуциран от басиста и продуцент на FAITH NO MORE Били Гууд. Албумът е мастериран от МАОР АПЕЛБАУМ – работил за FNM, HALFORD, TREPONEM PAL, SEPULTURA, YES и много други.

Не пропускайте да го чуете на живо с бясната концертна енергия на Димитър Василев (Нуфри) – вокал и китари; Душко Крумов  – китари; Александър Обретенов – бас и Деян Драгиев (Даката) – барабани.

***
Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – на цени от 10 лв. на предварителна продажба и 15 лв.  на самата дата и място. Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Terminal 1, Stroeja, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията.

20 май 2017, събота
Клуб „Терминал 1“  / ул. Ангел Кънчев 1
Врати: 21.00 ч.
Начало на концерта: 22.00 ч.

Panican Whyasker: https://www.facebook.com/panicanwhyasker

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1882242075377446/