Paramore пуснаха още един сингъл от предстоящия си албум – “C’est Comme Ça”, което се превежда като “Това е положението”.

“C’est Comme Ça” е третият сингъл от албума “This Is Why”, следвайки издадените през миналата година “The News” и заглавното парче.

Вокалистката Hayley Williams каза: “Опитвам се да се преборя с пристрастеността ми към наратива за оцеляване. Идеята за неминуема обреченост е по-малко катастрофална за мен, отколкото това да не знам нищо за бъдещето или за ролята ми в него. Момчетата и аз се намираме в много по-стабилно състояние в живота си, отколкото преди. И някак си ми е по-трудно да свикна с това.”

Наследникът на “After Laughter” от 2017 г. ще излезе на 10 февруари чрез Atlantic Records. Триото ще подкрепи изданието с турне в Обединеното кралство, Ирландия и САЩ, като подгряващи ще бъдат Foals, Bloc Party и др.

Paramore “This is Why

1. This Is Why
2. The News
3. Running Out Of Time
4. C’est Comme Ça
5. Big Man, Little Dignity
6. You First
7. Figure 8
8. Liar
9. Crave
10. Thick Skull

През януари 2022-ра Paramore разкриха, че са в студио и работят върху последващ запис. През лятото фронтдамата сподели, че шестият пълнометражен албум на Paramore е вдъхновен отчасти от Bloc Party. Williams обясни по това време, че тя и York са си припомняли някои от най-ранните си влияния, преди да започнат да пишат албума. Но триото каза, че това не означава непременно, че ще издадат „завръщане към емо“ запис.

Новината за новия сингъл дойде през септември, тогава групата показа и официалното оформление на предстоящия сингъл. Тогава седмица Williams, Taylor York и Zac Farro използваха различна част от изображението като съответните си нови профилни снимки в социалните мрежи.