Rolo Tomassi се завърнаха с нов сингъл, озаглавен Cloaked и споделиха, че са подписали с нов лейбъл – развлекателната компания eOne.

Говорейки за новото парче и придружаващия го видеоклип, вокалистът James Spence казва пред Metal Hammer: „Дейвид и Джеймс, които са работили върху видеото, наистина ни помогнаха да оживим темите на песента. Разказът визуализира процеса на промяна в нас с всяко ново преживяване, което имаме. Темите за дуализма и идентичността се изследват чрез контрастиращите цветове и движенията на героите. Режисьорът Дейвид има двама танцьори, които представляват разделението на ума и тялото“.

По новината за подписването на групата към eOne, Спенс продължава: „Ние сме развълнувани, че подписваме с eOne Heavy за този нов запис. Това беше лесно решение за нас и с тях беше мечта да работим”.

А вокалистката Eva Spence заявява: “Ние сме развълнувани най-накрая да споделим нова музика, след като прекарахме последните две години в работата по новия си запис. Писането беше от съществено значение за нас през изминалата година поради липсата на концерти, нямаме търпение да се върнем на пътя и се надявам скоро да се видим на живо“.