Ronnie Atkins, фронтменът на Pretty Maids ще издаде своя солов албум “One Shot” на 12 март 2021 чрез Frontiers Music Srl.

Честно казано, първоначално нямах намерение да правя самостоятелен албум, но по различни причини, и по-специално заради личното си здравословно състояние, най-накрая реших да го направя“, казва Atkins.

Около Великден 2020 г., само около шест седмици след като ми казаха, че всичко изглежда много положително за здравето ми, за съжаление бях диагностициран с рак в етап 4 и казаха, че е нелечим, което беше опустошителна новина за мен. Това беше пълна промяна на играта и за известно време изпаднах в някаква паническа ситуация. Но когато се успокоих, разбрах, че има два начина да се подходя към ситуацията. Мога да седна, да приема фактите и да изпитвам съжаление за себе си или бих могъл да се издигна, да си поставя някои цели, да преследвам мечтите си и да продължа да живея. И с фантастична подкрепа от моето семейство и истинските приятели, аз избрах последното“.

И така, само няколко месеца по-късно, Ronnie е готов с албума. Слушайте новото “Scorpio” тук:

Ronnie Atkins: “One Shot“:

01. Real
02. Scorpio
03. One Shot
04. Subjugated
05. Frequency Of Love
06. Before The Rise Of An Empire
07. Miles Away
08. Picture Yourself
09. I Prophesize
10. One By One
11. When Dreams Are Not Enough

В записите участват:

Ronnie Atkins: вокали
Chris Laney: китари, клавишни, бек вокали
Allan Sørensen: ударни
Morten Sandager: клавишни
Pontus Egberg: бас

Акустични китари: Anders Ringman
Соло китари: Pontus NorgrenKee MarcelloOlliver HartmannJohn BergChris Laney
Допълнителни вокали: Chris LaneyLinnea Vikström EggOlliver HartmannBjörn Strid
Продуцент: Chris Laney
Миксиран от: Jacob Hansen

Петдесет и пет годишният Atkins бе диагностициран с рак и претърпя поредица от лъче- и химиотерапии, преди да бъде излекуван. През октомври той обяви, че болестта му се е завърнала.