Групата идва за първото си шоу в столичния клуб

Moonlight Breakfast гостуват за първи път на сцената на Терминал 1. Събитието ще се състои на 27 май, събота. Подряващият акт е поверен на Aled Ordu – вокали, китара; Илко Градев – акордеон и Магдалена Петрович – чело. Преди и след изпълненията, музиката ще избират Feel (The Top Stoppers) и Unkle Billy.
Вратите на клуба отварят в 22:00 ч., началото е в 23:00 ч.

Moonlight Breakfast е проект, създаден през 2011 в Букурещ, Румъния. Бандата съчетава електронна музика с ню-джаз и суинг. През октомври 2016 година излиза вторият им албум „Time”. В момента са на турне, за да представят последния си проект. Концертът в Терминал 1 е част от втората им европейска обиколка.
Интересен факт е, че първото им участие е пред 35 000 души като подгряваща банда на Jamiroquai. Обещаващият старт е последван от редица успехи и признание в музикалните среди. Наградени са за най-добра група от Elle Style Awards.

За последните шест години бандата успява да създаде голяма фен база от цяла Европа. Стават известни и в родната Румъния, където напълно разпродават първия си албум „Shout”.
Концертът в София ще започне с 30 минутен сет на колоритното трио Алед Орду (вокали, китара), Илко Градев (акордеон) и Магдалена Петрович (чело).

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – на цени от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място. 
Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Terminal 1, Stroeja, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен – препоръчва се предварителното закупуване!

Подробности – в секция “Календар”:

Moonlight Breakfast (RO) – 27 май 2017 – Terminal 1