Поредната колаборация на Славин с големи имена в българската музиката – Константин Цеков и Живка Шопова

Славин Славчев и Vintage Music Box представят на слушателите още един сингъл от предстоящия дебютен албум на изпълнителя. Музиката на Славин отново дава усещане за непреходност придружено с висококачествен звук и стойностно послание. Песента е и своеобразен мост между поколенията, защото нейни автори са Живка Шопова (текст) и Константин Цеков (музика), които са пряко свързани с творчеството на група ФСБ. Аранжиментът е дело на добр познатия екип на Vintage Music Box.

Това е второто парче, което е подарено на Славин и екипа на Vintage Music Box от член на ФСБ. Преди точно година, споделихме песента “Не е лесно“, която пък беше авторско дело на Румен Бояджиев и Даниела Кузманова (вие го отразихте тогава).

Текстът пристига при Славин грижовно написан на ръка, а изпълнителят веднага го прегръща като свой. Така “Почакай я” започва да живее своя живот, разказвайки история за любовта, раздялата, намирането и прегръдката.

Предизвикателствата пред Славин се редят и до края на годината предстои да излезе дебютния му албум “Нов път”. Той има какво да разкаже и за динамичното си лято с Intelligent Music Project, Фондацията и големите БГ Рок Гласове, както и за Acoustic Queen Project, където беше фронтмен (рамо до рамо с Дони, Славчо Николов, Венко Поромански и Мишо Шишков) и чиято премиера бе на Аполония, в началото на месец септември. 

Музика: Константин Цеков

Текст: Живка Шопова

Аранжимент: Vintage Music Box

Клавишни: Иван Христов и Ясен Велчев

Китара: Петър Главанов

Бек Вокали: Станислава Христова

Бас: Ивайло Звездомиров

Барабани: Теодор Янков

Звукозапис, аудио микс и мастър: Vintage Music Box

Видео: Vintage Music Box

До края на годината очакваме и излизането на дебютния албум на Славин, който ще носи името “Нов път” и ще съдържа общо девет песни, шест от които са вече познати на публиката – “Нов път”, “Да не сме сами”, “Кръгла стая”, “Не е лесно”, “Само теб” и “Почакай я”. В останалите три парчета Славин и Vintage Music Box дават заявка както за авторско включване от Славин, така и за още интересни колаборации.