Sleeping With Sirens ни представят сингъла “Empire To Ashes”, част от петия им студиен албум “Gossip”, който очакваме да излезе на 22 септември през Warner Bros. Records. Вече достъпна във всички дигитални платформи, “Empire To Ashes” следва предишния сингъл на бандата “Legends”, която беше обявена за официалния химн на отбора на САЩ за олимпийските и пара олимпийските зимни игри през 2018. От тази седмица “Legends” е част и от програмата на Alternative Radio.

Билетите за наскоро обявеното им есенно турне в Северна Америка вече са почти разпродадени! Обиколката, която ще продължи 4 седмици, започва на 31 август в Сан Франсиско (Slim) и дава специална възможност на феновете да гледат Sleeping With Sirens в интимна обстановка, включително в The Gramercy Theatre в Ню Йорк, Troubadour в Ел Ей, и други.

В “Gossip” Sleeping With Sirens достигат артистичните висоти, към които се целят от издаването на дебютния си албум преди близо 10 години. „Най-накрая успяхме да уловим атмосферата на лайв изпълненията с Bendeth”, обясни фронтменът на групата Kellin Quinn. „Има доловима продукция, но през нея се прокрадва суровостта на записа. Музикално, имам чувството че това е първият ни запис, който звучи точно като „нас”. Поехме някои рискове, експериментирахме, и продължихме да правим това, което ни се отдава най-добре – да създаваме изкуство. Нещо ново е. Има автентичен звук, към който се стремяхме през цялото това време.”

Sleeping With Sirens – Kellin Quinn [вокали, кийборд], Jack Fowler [водеща китара], Nick Martin [акустична китара], Justin Hills [бас] и Gabe Barham [барабани] — завладяха сцената като едни от най-влиятелните изпълнители на алтернативната рок сцена, продавайки впечатляващите 1,5 милиона албума по света, с над 400 милиона преслушвания в Spotify и над 350 милиона преглеждания на видеата им в YouTube. С издаването на дебютния им албум от 2010 “With Ears to See and Eyes to Hear”, бандата почти незабележимо избутва границите на възможното, представяйки деликатни „удари” с великолепни мелодии и музикалност, привлякла верни фенове, нарекли се “Strays”. С дебютиралия на 3 място в Billboard Top 200 “Feel” от 2013, до последвалия през 2015 “Madness”, дебютирал в челните 15, Sleeping With Sirens си печелят единодушното признание на фенове и критици, като The New York Times се впечатляват от начина, по който в музиката им са преплетени нежност и страдание, а Alternative Press ги обявиха за Artist Of The Year за 2014 на церемонията по връчването на Alternative Press Music Awards, и са ги слагали на корицата си цели шест пъти. Sleeping With Sirens са оглавявали разпродадени концерти по целия свят и са се качвали на сцените на някои от най-престижните фестивали, включително Warped Tour и Reading & Leeds.

Албумът “Gossip” на Sleeping With Sirens ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте песента “Empire To Ashes” в Spotify и в Apple Music.