Mondo Generator обявиха нов албум, “We Stand Against You“, който ще излезе на 27 октомври чрез Heavy Psych Sounds. Групата, ръководена от Nick Oliveri, сподели нов сингъл: “One Two Three Four”.

Още от дните му в Kyuss и Queens of the Stone Age, Mondo Generator е един от основните творчески отдушници за Oliveri. Както се чува в “Death March”, групата продължава да издава наситен с груув стоунър рок с усещане за пънк-рок. А вокалите на Oliveri са толкова необуздани и кисели, както винаги.

Относно албума – който определя като „най-тежкия“ на групата досега – той добави: „Девет песни на огън, ярост и гняв! Някои от песните отразяват личните ми мисли и някои песни са за семейството и близки приятели, които умират или се самоубиват, а някои са за моето преживяване по време на локдауна. Това е запис на истинска емоция и не е за слабите.”

Mondo Generator са имали променящ се състав през годините, а Oliveri (на бас и вокали) в момента е подкрепен от китариста Mike Pygmie и барабаниста Mike Amster.

Можете да поръчате предварително “We Stand Against You” чрез Heavy Psych Sounds. Слушайте „One Two Three Four“ и вижте обложката на албума и списъка с песни по-долу.

Mondo Generator “We Stand Against You“:

1. I Stand Against You / Blast Off
2. Rubber Room
3. One Two Three Four
4. Unglued
5. Death March
6. Conspiracy (Death or Theory)
7. I Want Out
8. Sky Valley Meth
9. For A Day