Специален подарък от Ive Mendes за Деня на жената: САМО на 7-МИ МАРТ – Вие подарявате на НЕЯ, а ние на ВАС

Всеки закупен билет на 7-ми март важи за двама в деня на концерта на Ive Mendes

За концерта на магнетичната бразилска изкусителка Ive Mendes, която идва за първи път в София на 30 март в Зала 1 на НДК, от 5PT сме подготвили чудесна изненада по повод Деня на жената. САМО на 7-МИ МАРТ всеки билет, който вземете за събитието, ще важи за ДВАМА в деня на концерта. Празникът от Вас – подаръкът от нас.

Билетите могат да бъдат намерени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Бразилката ще представи най-големите си хитове и последния си албум „Bossa Romantica“, който съдържа 13 невероятно мелодични и чувствени парчета. Tретата колекция на “Бразилската Sade” излиза в края на 2016г. и вече е широко харесвана по света. Новият диск притежава типичните за жанра модерни и същевременно автентични бразилски ритми, които можем да открием, както в песента „The Girl From Ipanema“, така и в парчета като „Aquarela Do Brasil“ и „You Make Me Feel Brand New“.

Ive Mendes посвещава „Bossa Romantica“ на Joao Gilberto, смятан за създателя на стила боса нова и познат като „Бащата на Боса нова“, на нейния музикален аранжор Earl Okin и на покойния Claus Ogerman, известен със забележителната си работа с изпълнители като Billie Holiday, Antonio Carlos Jobim, Frank Sinatra и Diana Krall.

На 30 март в Зала 1 на НДК ще чуем уникалното и опияняващо бразилско звучене, с което се характеризира третият албум на страстната дива Ive Mendes. Ще се насладите на неповторимо съчетание между кадифения глас на „Бразилската Sade“ и музиката на нейния бенд.

САМО на 7-МИ МАРТ – Вие подарявате на НЕЯ, а ние на ВАС!

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат намерени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.