На 21-ви май се състоя премиерата на видео-сингъла от соловия проект на вокалистката

Jaded” е втори дует на певицата с американската звезда Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Само преди година двамата записаха римейк на “Song Of Hope” (Crush 40), а в края на 2021-ва се очаква премиерата на съвместната песен на Johnny и група Sevi – „Drowning”.

Jaded” е част от соловия албум „Tomorrow” на Светлана Близнакова, който излезе през 2020-та, а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума.

В клипа освен Johnny Gioeli и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката – Александър Кирилов (Sevi), Рали Велинов (Sevi), Милена Генева (Вокализирай това), Мартин Профиров (P.I.F.), чаровната водещата от Z-Rock – Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

Светлана и Johnny споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание.

„Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си.„

Клипът бе официално представен с акустичен концерт в столичния бар Rock’n’Rolla, а за финал вокалистката изненада публиката с чисто нов трак от предстоящ солов албум, по който работи.

Режисьор на видеото на “Jaded” е Игнати Йорданов, с който Светлана засне и дебютния сингъл „Tomorrow”, а  в реализацията на снимките участват още Рали Велинов и Мартин Киряков.

По новия аранжимент на песента и записите към нея, фронт дамата на Sevi е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а микса и мастеринга са дело на Симеон Славчев.

Видеото вече е достъпно в социалните мрежи:

Текст: Мила Иванова