Изумителната блус/соул банда от Холивуд Vintage Trouble представи нов сингъл и обяви подробности за новия си албум, “Heavy Hymnal

От основаването си през 2010-та до сега, Vintage Trouble се превърнаха в най-добре пазената тайна в рок музиката, квартетът има над 3000 концерта с титани като The Who, The Rolling Stones, AC/DC, Lenny Kravitz и Bon Jovi.

Успяват да вплетат в музиката си рок, блус, соул и госпъл, те са Ty Taylor (вокал), Nalle Colt (китара), Rick Barrio Dill (бас), and Richard Danielson (ударни).

Новият “Heavy Hymnal” излиза на 23 юни, поръчайте го предварително тук. За него групата разказва: “Историята е доказала, че когато светът е в пламъци, това възпламенява емпатичните артисти да въздействат със своите думи, музика и ритъм, за да покрият яростта на нашето общество и да отгледат опърлените души. Привидно безкрайните години на пандемия и социално дистанциране, съчетани с бурната епидемия от граждански вълнения и расова несправедливост, призоваха Vintage Trouble да влезе в бойното си облекло. Както често преди, те направиха запис, който да пуснат на бойните полета, с намерението да замразят рамката достатъчно дълго, за да спрат за момент воюващия свят. И макар да сме спокойни, можем свободно да изберем да помислим, преди да нанесем удар или да решим да се оттеглим, вместо безмислено да се впуснем в тази повтаряща се история. Тази колекция от тежки химни е от сърце и осигурява необходимото повишаване на вечната ни пресметливост“.

Ето и новото парче, “The Love That Once Lingered“:

Vintage Trouble – “Heavy Hymnal”

1. Who I Am
2. You Already Know
3. Not The One
4. Baby What You Do
5. Feelin’ On
6. The Love That Once Lingered (feat. Lady Blackbird)
7. Alright Alright
8. Holla!
9. Shinin’ 
10. Repeating History

Добрите новини за феновете на групата не свършват до тук – европейското турне на VT започва в края на юни и ще продължи до началото на август.