Радио Тангра Мега Рок и звукозаписна компания Аудиослот продължават операцията по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България. Започва второто издание на ‘СИЛАТА на НЕизвестниТЕ’

След победата на Caliberty в първото издание на музикалния конкурс през 2020, мотивите ни зад новата сампания остават същите: “Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията Васко Райков – вокалист на Odd Crew, продуцент и звукоинженер в Аудиослот и водещ в радиото.

Това не е рок конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” – интересува ни вашата музикална идея!

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!  

Смисълът – ето нещата, които можете да спечелите: 

– Супер професионален запис на парчето;

– Смесване и мастериране;

– Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);

– Асистиране в аранжимента (ако желаетe);

– Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);

– Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес! 

Всичко това ще бъде направено в Аудиослот – най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти Васко Райков (Odd Crew) и Николай Берберов (Urban Grey, Leepra De Luxe).   

Участието ви не е ограничено от вашия музикален стил или вашата възраст! И все пак, е важно песните ви да не са били издавани никога! 

Ако спечелите – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!  


Самото участие ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването  ‘Пришълецът 2112’ на Васко Райков – всяка седмица по Тангра Мега Рок, както и да участвате в интервюта по радиото. 

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!  

–              Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио Тангра Мега Рок и екипа на студио Аудиослот! 

–              Победителят ще бъде обявен на 20 май 2021!

Чакаме ви, успех!

Ето и официалната страница на ‘СИЛАТА на НЕизвестниТЕ’.