Британската метълкор банда While She Sleeps представи нова версия на “Systematic” с участието на Rou Reynolds (Enter Shikari).

Британската метълкор група While She Sleeps ще издаде разширено издание на последния си албум “Sleeps Society” чрез Spinefarm на 8 юли.

Китаристът Mat Welsh разказва: „С тази песен и видео искахме да изтласкаме отношението си „Направи си сам“ до границите, особено с визуализацията. Цялото видео е режисирано и заснето от групата. Измислихме концепцията, изградихме декорите, проектирахме хореографията, написахме партитурата, режисирахме актьорската игра и направихме монтажа. Това е най-големият ни визуален проект до момента. Песента се ражда от идея, която сме имали през последните няколко години. Знаехме, че ще прерасне в страхотна песен на Sleeps, но никога не сме имали време в рамките на един албум да се съсредоточим върху нея и да развием идеята до това, което е днес. Това определено е сливане на последните 10 години на групата. Искахме нещо, което да се чувства трайно и нещо, към което наистина можете да издухате малко пара, когато го свирим на живо”.

Чуйте “Systematic” тук:

While She Sleeps: “Sleeps Society” Expanded Edition

01 – “Enlightenment(?)
02 – “You Are All You Need
03 – “Systematic” (feat. Rou Reynolds of Enter Shikari))
04 – “Eye To Eye
05 – “Nervous” (feat. Simon Neil of Biffy Clyro)
06 – “Pyai
07 – “Know Your Worth (Somebody)
08 – “No Defeat For The Brave” (feat. Deryck Whibley of Sum 41)
09 – “The Enemy Is The Inner Me
10 – “Division Street
11 – “Sleeps Society
12 – “Fakers Plague
13 – “The Long Way Home
14 – “You Are All You Need” (Acoustic)
15 – “Call Of The Void
16 – “Dn3 3ht