Нови авторски парчета ще зарадват феновете на групата, подгрявала John Lawton, Joe Lynn Turner, Alkatraz, Firewind и др.

Третият национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019 се задава с пълна сила, за да събере край „Хоталич“ най-верните фенове на рока на 30 и 31 август.

Сред първите, качили се на сцената на фестивала тази година, ще е групата Eridan. Сформирана е в София през 2001 година от Иво Икономов и Димо Тодоров – бивши членове на група „Конкурент“. Днес Димо е соло китарист, а Иво е бек вокал и басист, Стоян Петров е барабаните, Мартин Петров – клавишни, а соло вокал е Александър Атанасов.

Те имат редица участия в много музикални клубове в цялата страна, като изпълняват както кавъри на световно известни банди, наложили имената си на международната рок сцена, така и свои авторски парчета. През годините Eridan е подгряваща банда на знаменитости, посещавали страната ни: Джон Лоутън, Джо Лин Търнър, група Alkatraz, Firewind и др.

„За нас ще бъде чест и щастие да участваме в рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Нагласите ни са изключително положителни и вече нямаме търпение, защото фестивалът в Севлиево всяка година е и голям купон“, споделят от бандата.

Eridan вече имат свой албум, който излезе през 2014 година и е изключително харесван от публиката. За рок феста бандата е селектирала любими авторски парчета и хитове на световно известни групи. Феновете им ще чуят и някои от любимите им хитове „Време разделно“, „Завръщане“, както и най-новата балада „Вълшебен свят“, която съвсем скоро ще има промоция на видеоклип – първият за бандата.

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“.30 и 31 август – Севлиево! Вход– Свободен!