Odd Crew зарадваха феновете си с още едно видео от шестия им студиен албум „Dark Matters (Part I)” – „Faith Beneath Me“. 

Парчето е от последния им албум „Dark Matters (Part I)“, който беше издаден на 27 май чрез немския лейбъл Drakkar Entertainment. „Faith Beneath Me“ продължава черно-бялата концепция, а това е последния видеоклип от албума – по един към всяко от осемте парчета от албума. 

Бандата започва есенния сезон с концерти в няколко български клуба. Обиколката ще включва София, Бургас, Пловдив, Велико Търново и Варна, а билети са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната. 

Ето и датите:
12.10 – София – Club Terminal 1
14.10 – Бургас – Bar Target
15.10 – Пловдив – Rock Bar Download
21.10 – Велико Търново – Cybar
22.10 – Варна – Varna Live Club 

Tикет линк: https://epaygo.bg/7463474002

Ето и новото видео, “Faith Beneath Me“:

В края на месец април пълнометражният филм за бандата „Dark Matters – Part I – The Movie“ беше излъчен в киносалоните в големите градове в страната. Филмът разказва историята на групата, историята зад новия албум и създаването на всичките осем нови видеоклипа. Включени са и интервюта, проведени от създателя и „глас“ на радио „Тангра Мега Рок“ Васил Върбанов и водещия и създател на телевизионното предаване за рок и метъл музика „Фрактура“ Васко Катинчаров. Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров. Филмът ще бъде достъпен на официалния сайт на групата Oddcrew.net

Dark Matters (Part I)” излeзe официално в края на май и вече може да се намери във всички стрийминг онлайн платформи. Към традиционния digipak, Odd Crew за пръв път издават плоча, както и бокс сет, в който освен различни фен артикули има и флашка с пълнометражния филм към албума.

Odd Crew “Dark Matters (Part 1)

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies