Odd Crew пуснаха онлайн пети сингъл от предстоящия си, шести студиен албум „Dark Matters (Part I)“. Това е песента „Desert Skies”, като по-долу можете да гледате и официалния видеоклип. 

Режисьор и главен оператор е Петър „Българевеца“  Димов от „DarkWhite Vision“, с когото бандата работи по видеата към всички осем парчета от новия диск. 

Odd Crew споделят емоцията покрай създаването на „Desert Skies”: „Това е една от най-сантименталните песни, които сме правили досега. Всеки от нас четиримата вложи голяма част от себе си в създаването й, а посланието в нея е надеждата да оставим един по-чист и по-добър свят за децата си, и поколенията след нас.“ 

Odd Crew обявиха първите си концертни дати в страната през месеците май и юни, непосредствено след издаването на новия диск. Бандата ще вземе участие и в редица летни фестивали, първият от които е „Hills of Rock Sofia Edition” на 3 юли.

27 май   Терминал 1, София    
28 май   Терминал 1, София
3 юни     Varna Live Club, Варна
4 юни     Download, Пловдив
17 юни   Bar Target, Бургас
18 юни   Tangra, Сливен
24 юни   Макс клуб, Русe
25 юни   Арт Лято, Велико Търново
3 юли     Hills of Rock Sofia Edition, София

Билети могат да бъдат закупени в системата на EpayGo.

С наближаване на датата на издаване на „Dark Matters (Part I)“ вече тече и предварителната  му продажба в официалния уебсайт на Odd Crew. Албумът ще бъде издаден на CD и винил чрез немския лейбъл „Drakkar Entertainment” на 27 май.

Odd Crew “Dark Matters (Part 1)

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies