“Censored” – Време е за нов албум! Gwendydd стартираха кампания за финансиране на новия албум “Censored”. Ето какво разказват от групата:

“Дойде време за нашия нов албум! Тези от вас, които са слушали дебютния ни албум “Human Nature”, знаят, че не можем да сложим рамки на стила си и да го определим, като конкретен жанр. Музиката ни е комбинация от тежки и брутални части. Мелодични, groovy и djent рифове. Напълно искрена и чиста емоция, излята под формата на музика. Пандемията определено ни повлия, както и на всички. Това може да бъде видяно в звука и текстовете на песните от новия ни албум.

Целта ни за този албум е да бъде по-добър от предишния във всички аспекти. Като качество, продукция и композиция, разбира се. С всяко нещо, което правим се стремим винаги да надграждаме себе си. Целта ни е да ви правим щастливи с музиката си и доволни от прогреса, който постигаме, като банда.

Без някой, който да чуе музиката, тя просто изчезва във времето. Без вашата подкрепа, нямаше да можем да правим това, което обичаме – да споделяме музиката си със света.

За какво ни трябват ресурсите?

  • Записване на инструменти и вокали
  • Миксиране и Мастериране
  • Създаване на CD и Мърч
  • Дизайн на обложката
  • Музикално Видео

Какво получавате вие?

В замяна на сумата, с която решите да ни подкрепите, можете да получите CD с новия албум “Censored“, тениска, ръчно рисувани палки от китаристката Радостина Желязова, ръчно написан текст на някоя от песните от новия албум от вокалистката Виктория Стоичкова и много други ексклузивни артикули, които можете да разгледате в дясната част на страницата. Разгледайте ги. Има много интересни неща, с които ще можете да се сдобиете само от тази кампания!

Допълнителна Важна Информация

*Таксите за доставката се покриват от купувача.

*Приемат се плащания през PayPal, Revolut и по Банкова Сметка.

*Ще получавате информация за развитието на кампанията по email, така че, уверете се, че сте написали своя email правилно.

*Ще се свържем с вас за размер на тениска и за допълнителна информация за доставката на вашите артикули.

Може да подкрепите кампанията ТУК

Биография

Създадени в София, България, през 2018, Gwendydd са сред най-бързо развиващите се групи в ъндърграунда. През 2020 издават дебютния си албум “Human Nature”. Въпреки, че пандемията ги удари силно и унищожи всичките им планове за турнета, те не спряха да работят. Използваха времето за създаването на музикални видеа, онлайн концерти и документални видеа. Трудът им се отплати. Въпреки трудните обстоятелства, Gwendydd успяха да направят няколко концерта на живо в България и успяха да направят първото си мини-турне извън България и дори да участват в белгийския фестивал Female Metal League Fest.

Виктория Стоичкова – вокали

Радостина Желязова – китара

Ирена Ангелова – китара

Соня Радева – бас

Никифор “Бамби” Никифоров – барабани