Те твърдят, че това е най-голямата им и най-смела творба досега. Носителите на Grammy, мултиплатинена група Imagine Dragons издава днес албума “Mercury — Acts 1 & 2“, слушайте го тук.

“Sharks”, този епичен химн поставя основата на масивния и мегаочакван двоен диск на групата “Mercury — Acts 1 & 2” чрез KIDinaKORNER/Interscope (поръчки – тук). Target ще има ексклузивен компактдиск с алтернативна обложка и допълнителна песен. След пускането на Mercury — Acts 1 & 2, Imagine Dragons ще започнат мащабно турне в САЩ, което ще започне през август, спирайки в Бостън, Торонто и родния им Лас Вегас, преди да приключат в Лос Анджелис, Калифорния през септември. Лятното турне бележи най-големите концерти на групите в Северна Америка в кариерата им.

За да представят “Sharks” на публиката по целия свят, Imagine Dragons организираха премиерно събитие, докато бяха на турне тази седмица в Европа. Групата сподели видеото с глобален стрийм от кино Гартенбаукино във Виена. Видеото към “Sharks” направи своята световна премиера в MTV Live и MTVU, както и на билбордове на Times Square. Режисиран от носителя на наградата VMA Drew Kirsch (работил с Taylor Swift), видеото е заснето на емблематичния фон на Лас Вегас и показва Imagine Dragons в емблематични места в Лас Вегас, включително Bellagio, Allegiant Stadium, Shark Reef Aquarium в Mandalay Bay, „O“ от Cirque du Soleil и др.

След като направиха снимки и раздадоха автографи, членовете се появиха на сцената на театъра, за да покажат видеото за първи път и да споделят целия албум за 700 много щастливи фенове. След премиерата те отговаряха на въпроси повече от час.

Слушайте целия “Mercury — Acts 1 & 2“ тук:

Imagine Dragons “Mercury — Acts 1 & 2

 1. Enemy by Imagine Dragons & JID
 2. My Life
 3. Lonely
 4. Wrecked
 5. Monday
 6. #1
 7. Easy Come Easy Go
 8. Giants
 9. It’s Ok
 10. Dull Knives
 11. Follow You
 12. Cutthroat
 13. No Time For Toxic People
 14. One Day
 15. Believer (Acoustic Session)
 16. Follow You (Acoustic Session)
 17. Wrecked (Live from The Bunker)
 18. Enemy (Solo Mix)
 19. Bones
 20. Symphony
 21. Sharks
 22. I Don’t Like Myself (Unreleased)
 23. Blur
 24. Higher Ground
 25. Crushed (Unreleased)
 26. Take It Easy
 27. Waves
 28. I’m Happy (Unreleased)
 29. Ferris Wheel
 30. Peace Of Mind
 31. Sirens
 32. Tied
 33. Younger (Unreleased)
 34. I Wish
 35. Continual (Ft. Cory Henry) (Unreleased)
 36. They Don’t Know You Like I Do (Unreleased)
 37. Bones (Live from the Climate Pledge Arena)