Måneskin споделиха подробности за третия си албум, „RUSH!“.

Италианските рокаджии потвърдиха вчера (31 октомври), че следващият им албум излиза на 20 януари 2023 г.

RUSH!“ е продължение на „Teatro D’ira: Vol. I“ от 2021 г. I“ и „Il Ballo Della Vita“ от 2018 г.

Новините за предстоящия албум пристигат, след като групата наскоро дебютира с нова песен, наречена „Kool Kids“ по време на текущото им световно турне. Песента може да се появи в предстоящото издание.

https://twitter.com/thisismaneskin/status/1587112334337662980

Други песни, издадени тази година, които биха могли да бъдат в списъка с песни на „RUSH!“, са „The Loneliest“, „Supermodel“ и „If I Can Dream“, последната от които е част от саундтрака на биографичния филм за Elvis на Баз Лурман.

Миналата вечер Måneskin свириха в Paramount Theatre във Вашингтон преди допълнителни спирки в Калифорния, Аризона и Мичиган, наред с други. Турнето „Loud Kids“, което е в подкрепа на албума от 2021 г. „Teatro D’ira: Vol. I“, след това ще пътуват до Европа за представянето си през 2023 г., което ще завърши с представления в Лондон, Дания и Италия през май.

В петзвездно ревю на предишното шоу на победителите от Евровизия в Лондон миналата година, NME написа: „Скептиците ще се опитат да ги отхвърлят като новост, но Måneskin не са шега. Те не са смесица от бивша рокендрол слава, те я живеят.”

Междувременно, по-рано тази година групата разкри, че най-много биха искали да обединят сили с K-pop момичешката група BLACKPINK. Вокалистът Damiano David избра „цялата група BLACKPINK“, с ентусиазирано съгласие от колегите си от групата, когато го попитаха на MTV VMA за 2022 г. кои са неговите мечтани сътрудници.

MåneskinRUSH!