Therapy?: “Hard Cold Fire

Дори след 34-годишна кариера Therapy? не показват никакви признаци на забавяне и в новия си 16-и албум “Hard Cold Fire” бандата звучи изключително енергично. Записът е пълен с убийствени рифове и язвителни текстове. Парчетата са тежки, но и мелодични – нещо, в което Therapy? винаги са били добри. Песните в “Hard Cold Fire” бързо ще се превърнат във фаворити на феновете и безапелационно демонстрират каква банда са Therapy?.

The Lemon Twigs: “Everything Harmony

За “Everything Harmony” може и трябва да се съди по корицата (обложката). Концепцията на албума става ясна още с откриващото “When Winter Comes Around”: красота и изтънченост. “Everything Harmony” е вдъхновяващ и е доказателство за музикалното майсторство на групата.

Dave Lombardo: “Rites Of Percussion

Записаният насред пандемията “Rites Of Percussion” е силно кинематографски, комплексен и емоционален. Всичко това е очаквано от музикант като Lombardo, но записът показва и таланта му да пише песни и да създава атмосфера – аспект от свиренето на барабаниста, който според него досега е бил пренебрегван предвид работата му със Slayer.