Stöner споделиха новата песен “Night Tripper Vs No Brainer” от предстоящото си EP “Boogie to Baja“, което излиза на 24 февруари.

Включващото 5 песни EP ще бъде третото издание на стоунър рок супергрупата, състояща се от бившия вокалист на Kyuss Brant Bjork, бившият член на Kyuss и Queens of the Stone Age Nick Oliveri и барабаниста Ryan Güt.

Brant Bjork споделя за новото парче: „No Brainer започна като риф, който свирехме по време на седмични сесии. Отне около 3 месеца, за да се създаде истинска песен. Сложихме го в сета на живо и бързо стана редовен. Свирехме го малко по-различно всяка вечер, което го правеше още по-забавно. Това ни държеше на крака и караше тълпата да движи краката си и да се чеше по главите си едновременно.”

Stöner продължават да работят на високи обороти след сформирането си през 2020 г. “Boogie to Baja” ще бъде третото издание на триото в рамките на тези три години и е продуцирано от Yosef Sanborn. В EP-то участват също Mario Lalli (Fatso Jetson, ex-Yawning Man) и Greg Hetson (Circle Jerks, ex-Bad Religion).

Stöner “Boogie To Baja”

1. STÖNER Theme (Baja Version)
2. City Kids
3. Night Tripper vs No Brainer
4. It Ain’t Free
5. Boogie To Baja