От днес (22 февруари) стартира продажбата на ограничен брой билети от 45лв

Кралицата на английския соул Terri Walker, която идва за първи път в България, по покана на 5PT, ще изнесе невероятен концерт на 21 април в Sofia Live Club. Поради големия интерес, Early bird билетите за Terri Walker вече свършиха. От ДНЕС (22 февруари) влизат в продажба билети на цена от 45лв, които можете да закупите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/TerriWalkerSf

Ако искате да се насладите на един незабравим лайв със забележителната Terri Walker, оценена като брилянтна дори от легендата Amy Whinehouse, побързайте да си вземете билет, защото и пропуските от 45 лв са лимитирани.

През 2003г. Terri Walker издава дебютния си албум, който озаглавява „Untitled“. Колекцията се превръща в тотален хит – Terri е номинирана за Mercury Prize и четири награди MOBO. След супер успешнатa „Неозаглавена“ колекция от 2003г, следват „L.O.V.E“ през 2005г., „I Am“ през 2006г. и „Entitled“ от 2015г – всички до един албуми, наситени с пленяващата мелодичност на соул музиката и чувствения, докосващ душата глас на Terri Walker.

Крилицата на брит соул музиката определя себе по следния начин: „Винаги съм си мислела, че да съм певица е всичко, което искам. Но аз имах истории за споделяне. Имаше хора, които да вдъхновявам. Имаше хора, които са се чувствали така, както и аз самата съм се чувствала. Тогава осъзнах, че аз не съм просто певица…Аз съм артист и винаги ще бъда.“

Terri Walker е артистът, който с елегантен стил Ви гарантира едно уникално по рода си музикално преживяване. Всичко това и много повече на 21 април от 22:00ч. в Sofia Live Club.

Билети на цена от 45 лв в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/TerriWalkerSf.

Само ограничен брой билети ще се продават в деня на концерта на входа на клуба на цена от 50 лв.

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.