Организаторите на фестивала Wrong Fest отлагат тазгодишното му издание за септември, поради липсата на категорична позиция на властите за провеждането на масови мероприятия.

“Два месеца преди официалната дата на Wrong Fest 2020, бихме искали да хвърлим малко яснота върху провеждането на фестивала. Накратко – тъй като никой нищо не знае и официално изявление от властите липсва – ние ще направим това, което смятаме за нужно, а именно да сторим всичко възможно фестивалът да се проведе тази година и в същия си вид, но на 11-12 септември.

Както знаете, повечето големи европейски летни фестивали са отложени с една година, което засяга в голяма степен плановете на групите за това лято. Въпреки това, имаме уверението на почти всички обявени групи, че биха участвали на Wrong Fest 2020 през септември, а освен това преговаряме и с нови имена. Каквото и решение да вземем, всеки ще може да използва билетите за новата дата, или да ги върне в разумен срок. Двудневните билети ще останат на цена от 60 лева поне до края на месец юни, а еднодневните ще са 36 лева.”

Дали Грешният фестивал ще почерпи от вечността на Пловдив и най-накрая ще се установи някъде – предстои да разберем.

UNKLE
Dub Fx
TOMM¥ €A$H
IC3PEAK
Repetitor
TDK
Krekhaus

Две сцени, 14 банди, магически завинаги