На 20 февруари в клуб Live & Loud в София ще гостува американската рок група Hey Guy. Тя е проект на Борис Пелех, познат още като китарист на джипси пънк пионерите Gogol Bordello.

Музиката на Hey Guy съдържа не само източноевропейския темперамент, заложен в кръвта на родения в Русия Пелех, но и силно подчертано алтернативно звучене и експерименталност. Настроението в песните на групата варират от умерено вглъбени до подчертано танцувални. Именно в енергичността на групата, изпълнявайки ги на живо, се крие тайната на успеха и пред публика. В това се убеждават и европейските зрители, с които Hey Guy се срещат за пръв път в рамките на турнето, подкрепящо  актуалното издание на групата –You’re Perfect. В рамките на месец февруари групата премина през множество европейски страни, делейки сцена както с местни групи, така и със знаменитите Therapy?.

В София Hey Guy ще бъде подкрепена от местен съпорт – SWIG и Азнепия. Медиен партньор на концерта е радио РеакцияТук може да откриете интервю на екип на медията с Борис Пелех. А във вечерта на концерта, от 20:00 часа в ефира на радиото ще бъде направена предпремиера на песента Stereo, която групата ще издаде официално на 1 март.

Билети за шоуто ще се предлагат само на място, а началният му час е 21:00.