Me And My Devil пускат чисто нов сингъл само два месеца, след като представиха дебютния си албум.

Suffer My Pride” насочва в любопитна нова посока феновете на бандата – с повече синт решения, достатъчно тежък бийт и заразителни припеви, чиито корени могат да бъдат проследени назад до златните години на ню уейв тренда. Групата продължава да следва посоката на музикалното си пътешествие с различни по стил парчета, без да изневерява на характерния си плътен звук и пъстрота.

Видеото към “Suffer My Pride” е увличаща градска бохемска история с отворен край и разкрива предисторията на един от първите сингли на Me And My Devil – “Kotor“. В него отново блести талантливата Славена Зайкова, позната от театралната постановка „Одисей“ и сериала „Татковци“ и от … изкусителната целувка с Ирина Митева в клипа на “Kotor“.

Режисьор на видеото към “Suffer My Pride“, което излиза днес в YouTube канала на Me And My Devil, е Ангел Каспарянов, чиито идеи стоят и зад клиповете на “Kotor“, “If“, “Oceanbag” и “Rebel God“.

Музиката на Ме Аnd My Devil с увличаща дяволска страст превръща всеки техен лайв в съпреживяване на живо, което не трябва да се изпуска. Съвсем скоро бандата ще обяви дати за предстоящите си клубни изяви през есента, а след това – ще се фокусира върху работата си в студио по втория албум, който се очаква в началото на 2023 г.

Ме Аnd My Devil  е и първото официално обявено име от програмата на второто издание на Rebel Rebel Vol. 2. Музикалният фестивал, който среща публиката с най-добрите алтернативни български банди, се случва с подкрепата и енергията на Projector Plus и ще се проведе на 10 и 11 септември в София. Билети вече се продават в мрежата на bilet.bg.

Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

Повече за MADM: FacebookInstagramSpotifyBandcampYoutube.

***

MAMD – Suffer My Pride

Music: Me And My Devil
Mix: Васил Първановски, Мартин Стоянов
Mastering: Васил Първановски
Текст: Ангел Каспарянов и Надя Здравкова

Press & Bookings: Projector Plus