Синовете на музикантите от легендарната българска рок група FSB се включват в паметния концерт по повод 40-годишния юбилей на култовата формация. На 7 октомври наследниците на Константин Цеков и Румен Бояджиев ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец редом до именитите си родители.

Румен Бояджиев младши, брат му Борислав Бояджиев и Стефан Цеков са изключителни инструменталисти, които развиват успешни музикални кариери у нас. Рок иконите от FSB споделят, че синовете им са израснали с музиката и е съвсем естествено да поемат по стъпките им. Младото поколение музиканти са неотлъчно до популярните си родители по време на концертите им като част от бенда от 2010 г. насам.

На сцената на най-голямата зала у нас ще излезе и специално завърналият се от Германия за концерта, блестящ басист и един от основателите на FSBАлександър Бахаров.

Юбилейният концерт е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор – Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 – Arena Armeec – Official Event .

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.