Изпълнителите на “Alcohol Is Free” обещават голям купон на открито в летния клуб Строежа

Една от най-влиятелните, успешни и забавни гръцки етно пънк ска хард рок банди – Koza Mostra пристига в България за концерт на 15 юни в летния клуб Строежа. Обичаната банда обещава на всички присъстващи, под открито небе, да си изкарат повече от добре в тяхната компания, в което едва ли някой се съмнява. Събитието ще бъде част от започналото преди броени дни от Баня Лука, актуално и доста наситено лятно турне на групата. В продължение на три месеца, гръцките фурии ще отвеят с лудата си енергия, здрави жици, тромпети и неподправено звучене, феновете си в големите градове на Европа. Те ще им припомнят – на живо и нагледно, весело и танцувално, едни от най-обичаните и закачливи свои парчета. Изпълнителите на култовото “Alcohol is free”, които за последно бяха на родна земя на миналогодишния Hills of Rock Sofia Edition, ще дадат изключително забавно начало на летния концертен живот у нас и обещават поне една мускулна треска на всеки посетил събитието!

Билетите за Koza Mostra в Stroeja Open Air Music Bar  на 15 ЮНИ се продават в системата на Eventim.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв.

Koza Mostra се събират през 2012г. В Солун от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013, където изпълняват именно “Alcohol is free”. Заедно с Агатон Иаковидес, един от най-известните изпълнители на гръцкия стил „ребетико“, групата стига до 6 място в Милмьо, Швеция и обявени за сензация се превръщат в една от най-любимите банди на цяла Европа.

Последвайте събитието във Facebook.