Изпълнителите на “Alcohol Is Free” обещават голям купон на открито в летния клуб Строежа

Една от най-влиятелните, успешни и забавни гръцки етно пънк ска хард рок банди – Koza Mostra пристига в България за дългоочакван концерт на 13 септември в летния клуб Строежа. Обичаната банда обещава на всички присъстващи, под открито небе, да си изкарат повече от добре в тяхната компания, в което едва ли някой се съмнява. Събитието ще бъде част от актуалното и наситено лятно турне на групата. В продължение на три месеца, гръцките фурии отвяха с лудата си енергия, здрави жици, тромпети и неподправено звучене, феновете си в големите градове на Европа. Идва ред и на софийската публика да си припомни на живо и нагледно, весело и танцувално, едни от най-обичаните и закачливи парчета на Koza Mostra. Изпълнителите на култовото “Alcohol is free”, които за последно бяха на родна земя на миналогодишния Hills of Rock Sofia Edition, обещават поне една мускулна треска на всеки посетил концерта им на 13 септември!

Билетите за концерта на Koza Mostra се продават в системата на Eventim.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв. Събитието е отложено от юни, когато поради проливните дъждове бе отменено. Закупените билети за юнската дата на събитието ще важат без презаверка на 13 септември.

Koza Mostra се събират през 2012 г. В Солун от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013, където изпълняват именно “Alcohol is free”. Заедно с Агатон Иаковидес, един от най-известните изпълнители на гръцкия стил „ребетико“, групата стига до 6 място в Милмьо, Швеция и обявени за сензация се превръщат в една от най-любимите банди на цяла Европа.

Последвайте събитието във Facebook.