Много от вас са забелязали, в секция “Календар” от няколко дни има едно интересно събитие, за което вече има и официално потвърждение: 

“Music Grand Events” с удоволствие Ви представя Koza Mostra в София!

На 22 март 2017 г. в зала Универсиада от 20.00 часа, двучасов концерт на група “Koza Mostra“, станали изключително популярни и търсени от публиката в последните няколко години.

Koza Mostra се създава през 2012г. от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013 с култовото парче “Alcohol is free”. Заедно с Агатон Иаковидес (един от най-известните изпълнители на „ребетико“). Групата печели националния конкурс и се класира на шесто място на финала на конкурса в Малмьо, Швеция. Те стават една от най-любимите банди от Евровизия.
Гръцките фурии от Koza Mostra ще отвеят с лудата си енергия от здрави жици, тромпети и онова южняшко звучене, което винаги напомня на Гърция. С неповторимия си стил, смесица между ска, балкански ритми, рок, пънк и гръцкия традиционен стил ребетико, Koza Mostra са сензация както в Гърция, така и в Европа.
Koza Mostra в момента се подготвя да пусне новия си сингъл “Giorti”, докато работи върху втория си албум.

Билети – в мрежата на Eventim